bg pattern

Deuren op maat

We vallen maar gelijk met de deur in huis. Deuren zijn er in honderden varianten, soorten, maten, kleuren en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een moderne voordeur, een klassieke achterdeur, of een unieke binnendeur, wij kunnen je een breed aanbod aan deuren laten zien en adviseren. Wij verzorgen inmeting, adviseren over de juiste deur en zorgen voor een deskundige installatie.

Deuroplossingen

De meeste ideeën voor deuren komen vaak rechtstreeks van onze klanten, omdat er honderden verschillende voordeuren, tussendeuren, binnendeuren, achterdeuren bestaan, van modern tot klassiek. Wij luisteren goed naar jouw wensen en adviseren eerlijk over de perfecte deur die past bij jouw wensen, stijl en budget. Onze uitgebreide kennis van materialen en ontwerpen kan uiteraard een handig hulpje zijn om de juiste te keuze maakt voor jouw nieuwe deur(en).

Nauwkeurige inmetingen

Een nauwkeurige meting is de basis van een goed passende deur. Onze ervaren vakmannen komen bij je langs om de exacte afmetingen op te nemen. Vervolgens vragen wij offertes op bij onze betrouwbare leveranciers die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. De offertes en deurtekeningen bespreken we uitgebreid met jou, zodat je met een gerust hart de juiste deur uit kunt kiezen.

Oneindig veel materialen en stijlen

Wij kunnen deuren voorstellen in verschillende materialen, zoals hout, aluminium, en kunststof. Of je nu een robuuste houten deur wilt voor een klassieke uitstraling, of een strakke aluminium deur voor een moderne look, wij hebben de juiste oplossing voor jouw woning. Ook de afwerking kunnen wij voor onze rekening nemen zoals een natuurstenen onderdorpel zodat je nieuwe deur perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

Professionele installatie

De montage van jouw deuren wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen, wat zorgt voor een naadloze integratie in jouw woning. Wij zorgen voor een zorgvuldige en efficiënte installatie, zodat jouw deuren perfect passen en jarenlang meegaan. Naast de montage van deuren, kunnen wij ook de bijbehorende kozijnen plaatsen, wat zorgt voor een harmonieus en stijlvol geheel.

Glas en isolatie

Voor deuren met glas adviseren wij verschillde opties, zoals HR++ glas of triple glas, die zorgen voor optimale isolatie en energie-efficiëntie voor een duurzaam effect. Deze hoogrendementsglazen dragen bij aan een comfortabele en energiezuinige woning. Of het nu gaat om glazen panelen in je voordeur of glazen binnendeuren, wij verzorgen deze hoogwaardige afwerking.

We doen wat we zeggen, en we zeggen wat we doen

Je mag ons houden aan onze gemaakte afspraken. Vertrouwen in elkaar, plezier in het werk en tevreden klanten zijn de drijveren van ons bedrijf. Wij overleggen graag samen met jou en houden korte lijntjes om ervoor te zorgen dat de details van de eerste meting tot de uiteindelijke montage. Op die manier kun jij tevreden zijn over ons werk en wij weer een klant toevoegen aan onze succesvolle projecten. Voor een kleine greep uit ons gemaakt timmerwerk, bekijk gerust eens onze projectenpagina.

Neem contact met ons op voor een afspraak en ervaar zelf hoe wij je kunnen adviseren over nieuwe deuren en nog veel meer.