bg pattern

Hoogwaardige kozijnen

Wat het belangrijkst is bij nieuwe kozijnen, deuren en ramen? Op de milimeter goed inmeten en het nauwkeurig plaatsen van kozijnen, deuren en ramen. Dat is waar wij voor staan! Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij zorgen ervoor dat jouw kozijnen perfect passen en bijdragen aan de uitstraling en energie-efficiëntie van jouw woning.

Tot op de millimeter

Een succesvol kozijnproject begint met nauwkeurige metingen. Onze ervaren vakmannen komen bij je langs om de kozijnen, deuren en ramen exact in te meten. Op basis van deze metingen vragen wij offertes op bij onze betrouwbare partners en kozijnfabrikanten, die de kozijntekeningen aanleveren volgens onze specificaties. Deze tekeningen worden met jou besproken om ervoor te zorgen dat alles volledig naar jouw wensen en eisen is.

Veel keuze in materialen

Bij Heijmans Timmerwerken bieden we een veel keuzes als het gaat om kozijnmaterialen, zoals hout, aluminium en kunststof. Daarnaast kunnen we natuursteen of kunststof onderdorpels plaatsen, afhankelijk van jouw voorkeur en de stijl van jouw woning. Of je nu kiest voor klassieke houten kozijnen of moderne aluminium varianten, wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking die bijdraagt aan de stijl van jouw huis.

Plaatsing door onze vakmannen

De plaatsing van de kozijnen wordt door onze eigen vakmensen uitgevoerd, wat zorgt voor een naadloze integratie in jouw woning. Wij werken nauwkeurig en efficiënt om ervoor te zorgen dat jouw kozijnen perfect passen en lang meegaan. Naast de kozijnen zorgen wij ook voor de plaatsing van deuren en ramen, zodat het geheel op elkaar aansluit en een stijlvol uiterlijk krijgt.

Glas en isolatie

Het glas wordt geplaatst door een erkend glaszettersbedrijf waar wij altijd mee samenwerken. Met opties voor HR++ glas of het steeds populairdere triple glas. Deze hoogrendementsglazen zorgen voor optimale isolatie en dragen bij aan een energiezuinige woning. Of het nu gaat om enkel glas vervangen of nieuwe ramen in een nieuwbouwwoning, wij bieden oplossingen die zowel functioneel als stijlvol zijn.

Klanttevredenheid

Bij Heijmans Timmerwerken staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wij werken samen met jou om ervoor te zorgen dat elk besproken detail klopt, van de eerste metingen tot de uiteindelijke montage. We gaan pas naar huis als jij tevreden bent. Onze jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap maken ons de ideale partner voor jouw kozijnproject.

Een afspraak maken

Neem eens contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw kozijnen, deuren en ramen een upgrade kunnen geven. Of bezoek onze projectpagina voor meer informatie en om te zien hoe Heijmans Timmerwerken jouw woning kan verbeteren met nieuwe kozijnen, ramen en deuren.

Contact