bg pattern

Horeca interieur; sfeervol en functioneel

Bij Heijmans Timmerwerken hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van sfeervol en functioneel horeca interieur op maat. Of je nu een gezellige kroeg, een hippe pub, een stijlvol eetcafé of een moderne snackbar wilt inrichten, wij zorgen ervoor dat jouw zaak een unieke uitstraling krijgt die je klanten aantrekt en vasthoudt. Met oog voor detail en vakmanschap ontwerpen en realiseren we interieurconcepten die er niet alleen aantrekkelijk uit zien, maar ook praktisch en duurzaam zijn. Van bars en zitgedeeltes tot op maat gemaakte meubels en decoratieve elementen, wij maken jouw horeca interieur tot een plek waar mensen graag samenkomen.

Voor elke horecaonderneming

Onze aanpak begint met een goed gesprek waarin we jouw wensen en de specifieke eisen van jouw horecazaak in kaart brengen. Vervolgens vertalen we deze ideeën naar een gedetailleerd ontwerp dat perfect aansluit bij de sfeer die je wilt creëren, of dat nu een gezellige kroeg, een hippe pub, een knus eetcafé of een trendy snackbar is. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en hebben ruime ervaring met diverse stijlen en concepten. Hierdoor kunnen we een horeca interieur realiseren dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is, waardoor jouw zaak zich onderscheidt van de concurrentie en jouw gasten keer op keer terugkomen.

Laat je horeca interieur stralen met de maatwerkoplossingen van Heijmans Timmerwerken.

Bezoek onze werkplaats/showroom om de mogelijkheden te ontdekken of doe alvast wat inspiratie op tussen een greep uit onze projecten.