bg pattern

Nieuwbouw; van design tot dakpan

Bij Heijmans Timmerwerken brengen we jouw droomhuis tot leven, vanaf de eerste schets tot de laatste afwerking. Of je nu kiest voor een hyper modern ontwerp, een landelijke uitstraling, een klassieke boerderijstijl, chique schuurwoning met rieten kap, wij zorgen ervoor dat jouw nieuwbouwwoning perfect aansluit bij jouw wensen en eisen. Ontdek hoe wij jouw ideale woonruimte creëren met onze uitgebreide ervaring en expertise in nieuwbouwprojecten.

Op maat gemaakt ontwerp

Elke nieuwbouwwoning begint met een op maat gemaakt ontwerp, ontwikkeld in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en een ervaren architect. Door goed te luisteren naar jouw wensen en ideeën, zorgen wij ervoor dat het ontwerp niet alleen functioneel is, maar ook helemaal aansluit bij jouw stijl & visie. Van moderne en strakke lijnen tot rustieke en landelijke elementen, alles is mogelijk.

Fundering en constructie

De bouw van jouw nieuwe woning start met het leggen van een solide basis; de fundering. Na het nodige uitzetwerk wordt de bouwplaats uitgegraven en wordt de fundering gestort met beton. Vervolgens zorgen wij voor de stelwerkzaamheden voor het metselwerk en de binnen- en buitenkozijnen, waarbij je kunt kiezen uit diverse materialen zoals hout, aluminium of kunststof. Het constructiewerk, inclusief stalen liggers en kolommen, wordt zorgvuldig berekend door een constructiebureau om de veiligheid en duurzaamheid van de woning te garanderen.

Dakconstructie en waterdichting

Zodra de fundering en de muren staan, richten wij ons op de dakconstructie. Afhankelijk van het ontwerp kan dit een plat dak zijn, een traditioneel hellend dak. Wij regelen voor een dakbedekking die zowel duurzaam als waterdicht is, vaak met materialen zoals bitumen. Lichtstraten en koepels kunnen worden toegevoegd om natuurlijke lichtinval te optimaliseren. Nadat het dak waterdicht is wordt de dakbedekking ingeschakeld, de ramen en het metselwerk voltooid.

Interne installaties en afwerking

Binnen in de woning worden de elektrische installaties en leidingen voor de loodgieter gefreesd en gemonteerd. Vloerverwarming wordt geïnstalleerd en afgewerkt met een cementdekvloer. Vervolgens gaat de stukadoor aan de slag om de muren en plafonds glad te maken. Nadat het stucwerk is voltooid, worden de wand- en vloertegels, houten vloeren en andere afwerkingen geplaatst. Tot slot zorgt de schilder voor een hoogwaardige afwerking van de binnenruimtes. Ook de (inbouw)kasten, keuken, huiskamerinterieur en het badkamer interieur kunnen wij maken.

Wij staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit

Bij Heijmans Timmerwerken bieden we een compleet pakket aan diensten voor nieuwbouw, van het eerste ontwerp tot de laatste handelingen. Onze ervaren vakmannen zorgen ervoor dat elke stap van het proces met precisie en zorg wordt uitgevoerd, zodat je kunt genieten van een perfect afgewerkte, functionele en stijlvolle nieuwbouwwoning. Neem gerust eens contact met ons op om samen te bespreken hoe wij jouw droomhuis kunnen realiseren.

Of bezoek onze projectpagina voor meer informatie en om te zien hoe Heijmans Timmerwerken jouw nieuwbouwproject kan verwezenlijken.