bg pattern

Renovaties; verhoog de waarde van je woning

We weten hoe belangrijk het is om je woning in topconditie te houden. Of je nu een compleet huis wilt laten renoveren of slechts een enkele ruimte zoals je badkamer of keuken, wij bieden vakkundige renovatiediensten die de waarde en het comfort van je woning verhogen. Samen maken wij jouw renovatieproject tot een succes maken met onze uitgebreide ervaring en vakmanschap. Hoeveel ervaring? Wij timmeren er sinds 1997 op los!

Complete dakrenovaties

Een van de meest impactvolle renovaties is het vervangen van daken. Wij installeren isolatie dakplaten en nieuwe dakpannen om de energie-efficiëntie van je huis te verbeteren. Onze dakrenovaties zorgen niet alleen voor een beter geïsoleerde woning, maar geven ook een frisse, nieuwe uitstraling aan je huis. Met onze zorgvuldige aanpak en hoogwaardige materialen garanderen we een dak dat jaren meegaat.

Kozijnen en deuren

Op onze deuren en kozijnen pagina vind je alle uitgebreide informatie over nieuw ….. vervangen van kozijnen en deuren is een andere effectieve manier om je woning te renoveren. Bij Heijmans Timmerwerken bieden we een breed scala aan materialen voor kozijnen en deuren, waaronder hout, kunststof, en aluminium. Onze vakmensen zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van zowel de kozijnen als de bijbehorende glaspartijen, zoals HR++ of triple glas. Dit verhoogt niet alleen de esthetische waarde van je woning, maar verbetert ook de isolatie en veiligheid.

Woongenot op zijn best

Renovaties zijn niet alleen goed voor de waarde van je huis, maar ze verhogen ook je woongenot. Of het nu gaat om een complete huisrenovatie of het opknappen van specifieke ruimtes zoals de badkamer of keuken, wij zorgen ervoor dat elke renovatie naar tevredenheid verloopt. Met ons oog voor detail en toewijding aan kwaliteit, maken wij van jouw huis een plek waar je jezelf ècht thuis voelt.

Duurzaamheid en levensduur

Renovaties verlengen de levensduur van je woning en dragen bij aan een duurzame toekomst. Door te investeren in hoogwaardige materialen en vakmanschap, zorg je ervoor dat je huis weer jarenlang vooruit kan. Bij Heijmans Timmerwerken helpen we met plezier bij met het maken van de beste keuzes voor een duurzame renovatie die lang meegaat en bijdraagt aan een betere leefomgeving.

Renovatiepartner aan huis

Bij Heijmans Timmerwerken begeleiden we je graag door het hele renovatieproces of -project. Daarmee bedoelen wij; van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke afwerking. Onze ervaren vakmannen zorgen voor korte lijntjes met jou zodat je op de hoogte blijft in het renovatieproject zodat jij alleen maar hoeft te gaan genieten van een gerenoveerde, duurzaam afgewerkte woning.

Een afspraak maken

Bezoek onze projectpagina voor meer informatie en om te zien waar wij voor staan of neem contact met ons op voor een afspraak. Wij zetten de koffie en adviseren hoe we op de beste manier jouw renovatieproject aan kunnen pakken.

Neem contact op