bg pattern

Maatwerkkeukens in jouw maat

Bij Heijmans Timmerwerken is elke keuken uniek, afgestemd op jouw specifieke wensen en interieurstijl. Daarom bieden wij volledig maatwerk, zodat jouw keuken niet alleen functioneel en erg praktisch is, maar ook een weerspiegeling van jouw persoonlijke smaak. Vanaf het eerste gesprek in onze werkplaats/showroom, tot de uiteindelijke plaatsing, werken we nauw met je samen. We bespreken de gewenste indeling, materialen, kleuren en afwerkingen, en zorgen ervoor dat elk detail precies is zoals jij het wilt. Of je nu kiest voor een moderne, strakke keuken of een warme, klassieke uitstraling, wij realiseren het met vakmanschap en passie. Waar wij voor staan? We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Kwaliteit tot in elk detail

Onze maatwerkkeukens worden met de grootste zorg en precisie vervaardigd in onze eigen werkplaats. Nadat we je wensen hebben vertaald naar een gedetailleerde 2D-tekening en deze door jou is goedgekeurd, gaan onze vakmannen aan de slag. We gebruiken allerlei hoogwaardige materialen en werken samen met betrouwbare partners voor keuken-apparatuur en keukenbladen. Dit betekent dat je niet alleen een prachtige, maar ook een duurzame en functionele keuken krijgt. Of je nu houdt van strak en modern of klassiek en gezellig, met een maatwerkkeuken van Heijmans Timmerwerken sta jij je mannetje in de keuken!

Wij staan voor goed werk!

Wij werken samen met jou om ervoor te zorgen dat elk besproken detail klopt, van het eerste keukenontwerp tot de uiteindelijke montage. We gaan pas naar huis als jij tevreden bent. Neem eens contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw huidige keuken kunnen renoveren of je nieuwe keuken kunnen maken! Of bezoek onze projectpagina voor meer inspiratie en om te zien waar Heijmans Timmerwerken allemaal voor staat.