bg pattern

Over Heijmans Timmerwerken

Op mijn 18e begon ik met ondernemen door een vijfvoudige combinatiewerkbank, pennenbank en kettingfrees te kopen. Ik maakte kozijnen en deuren in de schuur van mijn ouders, ’s avonds en op zaterdagen. Na de MAVO ontdekte ik dat ik liever met mijn handen werkte dan te studeren, dus volgde ik een driejarige opleiding tot allround timmerman (KMBO Timmerman). Destijds ging je volledig naar school, en ook ik liep stage bij een klein bedrijf in Schijndel, waar ik het vak goed leerde.

1997: zzp'er

In 1997, na zes jaar ervaring, besloot ik voor mezelf te beginnen. In het begin werkte ik als zzp’er om rond te komen, maar al snel kocht ik een wandtafelzaag om efficiënter te kunnen werken. In 1999 verhuisden we naar een nieuwe locatie met zowel een woning als twee bedrijfshallen. Het personeelsaantal groeide snel.

2024: 12 vaste medewerkers

Vandaag de dag werken we met 12 vaste medewerkers die zowel het timmerwerk in de werkplaats volledig bedienen. Zij maken vooral mooie interieurprojecten en doen de nodige voorbereidingen voor onze renovaties en (ver)bouwingen. Daarnaast werken we dagelijks samen met onderaannemers op het gebied van elektra, loodgieterij, stukadoorswerk, tegelzetten, glaszetten, schilderwerk en meer om elk project tot een prachtig eindresultaat te brengen.

Verhuisd

Sinds ruim 2,5 jaar zitten we aan de Huygensweg 19B te Schijndel, op industrieterrein Duin1. Deze verhuizing was een geweldige zet, want we hebben de hal compleet opnieuw ingericht, zowel qua machines als kantoren en een showroom. Bovendien bevinden vele onderaannemers en leveranciers zich om ons heen, waardoor we snel kunnen schakelen. Dat is ook een van onze sterke punten!

Een prachtig vak

Timmeren is een prachtig vak, zeker met dit team om me heen. Vanaf het begin tot het eind creëren wij samen mooie projecten. Ik geniet elke dag weer, samen met mijn team, van ons werk en streven ernaar onze klanten tevreden te houden.

Arno Heijmans