bg pattern

Innovaties en verduurzaming

Bij Heijmans Timmerwerken zijn we altijd op zoek naar de nieuwste innovaties en duurzame oplossingen om jouw woning te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar betere isolatie, efficiëntere verwarmingssystemen of manieren om energie te besparen, wij kunnen je helpen met de juiste aanpak en wij werken samen met gespecialiseerde partner die wij aan je koppelen. Wij coördineren het hele proces en zorgen ervoor dat de verduurzamingspartners op de juiste momenten worden ingepland. Zo verloopt jouw project planningtechnisch soepel en efficiënt.

Spouwisolatie

Spouwisolatie is een effectieve manier om warmteverlies te voorkomen en de energie-efficiëntie van je huis te verhogen. Door de ruimte tussen de binnen- en buitenmuren te vullen met isolatiemateriaal, kun je aanzienlijk besparen op je energiekosten. Dit is een eenvoudige maar effectieve methode om het comfort in huis te verbeteren en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Vloerisolatie

Een goed geïsoleerde vloer zorgt voor een aangenamer binnenklimaat en helpt om de energiekosten te verlagen. Vloerisolatie voorkomt dat warmte uit de woning ontsnapt en kou van buiten binnendringt. Hierdoor blijft je huis warmer in de winter en koeler in de zomer, wat leidt tot een aanzienlijke energiebesparing.

HR++ en triple glas

Het vervangen van enkel of dubbel glas door HR++ of triple glas kan een groot verschil maken in de energie-efficiëntie van je woning. Deze moderne beglazingsopties bieden uitstekende isolatie, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en het binnenklimaat comfortabel blijft. HR++ en triple glas zijn investeringen die zichzelf op de lange termijn terugbetalen door lagere energierekeningen en verhoogd wooncomfort.

Dakisolatie

Dakisolatie is een van de meest effectieve manieren om warmteverlies te voorkomen. Een goed geïsoleerd dak houdt de warmte in de winter binnen en zorgt voor een koelere woning in de zomer. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar verlaagt ook de energiekosten en draagt bij aan een duurzame woning.

Warmte- en luchtpompen

Voor nieuwbouw en renovatieprojecten bieden warmte- en luchtpompen een gasloze oplossing voor verwarming en koeling. Deze systemen halen warmte uit de lucht of grond en zetten deze om in bruikbare energie voor je woning. Ze zijn een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen en kunnen de energiekosten aanzienlijk verlagen. Wij werken samen met de beste partijen uit de regio.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een uitstekende manier om zelf energie op te wekken en je ecologische voetafdruk te verkleinen. Door zonne-energie te benutten, kun je je energiekosten verlagen en bijdragen aan een duurzame toekomst. Zonnepanelen zijn een verstandige investering die zichzelf terugverdient door besparingen op de energierekening.

Subsidieaanvragen voor verduurzaming

Bij Heijmans Timmerwerken helpen we je graag op weg naar een duurzamere woning, maar de verantwoordelijkheid voor subsidieaanvragen ligt bij jou. Voor informatie over mogelijke subsidies verwijzen we je naar de website van Rijksoverheid. Hier kun je zelf bekijken of je in aanmerking komt voor subsidies voor verduurzaming van je woning. Deze website biedt ook informatie voor zakelijke gebruikers. Heb je hier hulp bij nodig? Dan kunnen wij je doorverwijzen naar een partij die hierin gespecialiseerd is. Neem gerust contact met ons op.