bg pattern

Voor elke ruimte in huis of op de zaak

Bij Heijmans Timmerwerken staan we klaar om jouw interieurwensen werkelijkheid te maken met onze maatwerk interieurs. Of het nu gaat om inloopkasten, garderobekasten, vakkenkasten of woonkamerkasten, wij ontwerpen en timmeren kasten die perfect passen bij jouw wensen en de beschikbare ruimte. Onze maatwerk kasten zorgen niet alleen voor een stijlvolle oplossing voor al je spullen, maar is ook een prachtige aanvulling op je interieur. Wij timmeren erop los en zorgen ervoor dat jouw nieuwe interieurproject een echte eyecatcher in je woning is.

Totale inrichtingen en unieke interieur meubels

Naast maatwerk kasten timmeren we uiteraard ook complete inrichtingen van ruimtes, van badmeubels en garderobes tot het creëren van een thuisbar. Onze maatwerk interieurs ontwerpen wij samen met jou om jouw huis optimaal te benutten en een persoonlijke touch te geven. Of je nu een luxe badkamermeubel zoekt, een praktische garderobe of een sfeervolle thuisbar, wij zorgen voor maatwerk dat aansluit bij jouw stijl en wensen. Bij Heijmans Timmerwerken combineren we hoogwaardige materialen met een nauwkeurige afwerking, zodat jouw interieur niet alleen mooi, maar ook duurzaam is.

Een afspraak maken

Kom bij ons de mogelijkheden van maatwerk interieurs ontdekken en bepaal zelf of jouw interieurproject bij ons in goede handen is. Maak hiervoor gerust een afspraak met een van onze timmermannen en bezoek onze werkplaats/showroom en fabriek. Waar wij voor staan? Wij staan garant voor kwaliteit!

Maak een afspraak