bg pattern
«Vorige

Verbouwing & Interieur - Luxe woonvilla

In Schijndel hebben we een fantastiche totaalproject gerealiseerd waarbij een oud huis en boerenschuur zijn omgetoverd tot een moderne, luxe woning met behoud van de landelijke en natuurlijke charme. Deze volledige verbouwing omvatte niet alleen de bouwtechnische aspecten, maar ook het interieur, de tuin en het bijgebouw. In samenwerking met meerdere partners en vakmannen hebben we dit project tot een geweldig eindresultaat gebracht.

Hoogwaardig niveau – verbouwing met complete interieurinrichting
Voor dit project hebben we een oude boerenschuur verbouwd tot een stijlvolle potdekselruimte voorzien van nieuwe aluminium kozijnen en een moderne overkapping met lamellendek. De keuken en het volledige interieur in de woning zijn op maat gemaakt, inclusief nieuwe deuren, houten trap, inbouwkasten, hoge plinten en dit alles met een hoog afwerkingsniveau. Heijmans Timmerwerken kwam in beeld dankzij de samenwerking met de constructeur om een stevige constructie met stalen balken te realiseren. Het ontwerp werd verzorgd door Woudstra Architecten en de familie zelf, wat resulteerde in een indrukwekkend eindresultaat.

Perfecte samenwerking voor een optimaal resultaat
In samenwerking met de tuinman hebben we de aanleg van het terras en het zwembad gecoördineerd, zodat alle maatvoeringen perfect op elkaar afgestemd waren. Daarnaast hebben we het schilderwerk, aftimmerwerk en diverse tuinprojecten gecoordineerd voor zowel het woonhuis als het bijgebouw. Dit project toont de kracht van een geïntegreerde aanpak waarbij Heijmans Timmerwerken als centrale partner fungeerde voor zowel de verbouwing als het interieur, waardoor de klant één aanspreekpunt had voor alle werkzaamheden.

Waarom kiezen voor Heijmans Timmerwerken?
Bij Heijmans Timmerwerken ben je verzekerd van vakkundig timmerwerk, kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Dit project in Schijndel is een perfect voorbeeld van onze werkwijze in het realiseren van maatwerkoplossingen, van constructiewerk tot interieurinrichting. Door goed samen te werken met architecten, constructeurs en andere vakmannen, zorgen we ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste standaarden en is afgestemd op de wensen van de klant.

Bezoek onze projectpagina voor meer informatie over dit en andere projecten die we hebben getimmerd. Laat je inspireren door onze creativiteit en vakmanschap, en ontdek zelf wat wij voor jouw verbouw- of interieurproject kunnen betekenen.

Details

Type
Verbouwing, interieur
Plaats
Schijndel
Jaar
2023-2024
Neem contact op