bg pattern

Renovatie en verbouw - Oude woonboerderij

Bij Heijmans Timmerwerken hebben we een uniek project in Sint-Oedenrode aangepakt: de renovatie en verbouwing van deze prachtige oude woonboerderij. Dit project visualiseert ons vakmanschap in het combineren van historische charme met moderne technieken en materialen. Met aandacht voor zowel ruwbouw als interieur, gaan we deze boerderij nieuw leven ingeblazen, waarbij ambacht en samenwerking met de bewoners centraal staan.

Oude en nieuwe materialen
De renovatie van deze oude woonboerderij omvatte een zorgvuldige mix van oude en nieuwe materialen. We hebben oude stenen gecombineerd met nieuwe materialen om een harmonieuze balans tussen authenticiteit en moderniteit te creëren. Een compleet nieuwe fundering werd gelegd en de muren werden versterkt om de structurele integriteit te waarborgen. Nieuwe betonnen vloeren werden gestort en zowel nieuwe als gerenoveerde kozijnen werden geplaatst, wat duidelijk te zien is op de foto’s.

Van design tot dakpan
Een totaalproject Het dak wordt voorzien van nieuwe spanten, wat belangrijk is voor de stabiliteit en duurzaamheid van de boerderij. Dit project is een totaalrenovatie, waarbij zowel de ruwbouw als het interieur onder handen wordt genomen. De bewoners spelen een actieve rol door veel zelf te doen, zoals sjouwen, opruimen, stucen en opperen. Een topcombinatie waarij wij het gespecialiseerde timmer- en constructiewerk aanpakken. Met onze ervaren timmermannen die de technische aspecten van deze renovatie verzorgen. De doorlooptijd van het project is flexibel, aangezien de bewoners veel zelf willen doen, waardoor dit een lopend project is.

Waarom kiezen voor Heijmans Timmerwerken?
Heijmans Timmerwerken biedt een complete en deskundige aanpak voor renovatie- en verbouwingsprojecten. Deze renovatie van een oude woonboerderij in Sint-Oedenrode laat zien hoe wij historische panden met respect en op ambachtelijke wijze herstellen, terwijl we moderne verbeteringen aanbrengen. Of het nu gaat om ruwbouw of interieur, wij leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan jouw droomverbouwing of -renovatie.

Bezoek onze projectpagina voor meer informatie over dit en andere renovatie projecten die we hebben gemaakt. Ontdek en bepaal zelf hoe Heijmans Timmerwerken jouw renovatie- of verbouwingsdromen kan maken, van ontwerp tot uitvoering. Waar wij voor staan? Wij staan voor goede afspraken. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Details

Type
Renovatie, verbouwing
Plaats
Sint-Oedenrode
Jaar
2024
Neem contact op