bg pattern
Volgende»

Zakelijke interieur inrichting - Fysiopraktijk

Hoogwaardige klantenontvangst in Berlicum
Onlangs een mooi zakelijk interieurproject afgerond in Berlicum: een op maat gemaakte balie, een eyecatcher waarmee je de klanten in stijl kunt ontvangen! Deze balie is gemaakt uit hoogglans materialen en voorzien van subtiele ledverlichting, waardoor de ontvangstruimte van deze fysiotherapiepraktijk een moderne en professionele uitstraling krijgt.

Uitdagende vormen
De balie heeft prachtige afgeronde hoeken, wat een extra uitdaging met zich meebracht bij het maken hiervan. Om deze rondingen perfect te bekleden, hebben we in onze werkplaats speciale mallen gemaakt. Dit zorgde ervoor dat wij de materialen nauwkeurig op een korte radius konden plakken. Het gehele proces, van het creëren van de mallen tot de uiteindelijke afwerking, is met zorg en precisie in onze werkplaats uitgevoerd. Pas daarna werd de balie op locatie geïnstalleerd, zie hier het eindresultaat!

Bij Heijmans Timmerwerken combineren we mooie projecten zoals deze met innovatie met vakmanschap om zo elk project tot een succes te maken. Benieuwd naar meer van onze zakelijke interieurprojecten? Kijk gerust eens verder tussen onze projecten of neem contact met ons op.