bg pattern

Transformatie Café de Hopbel naar The Pub

Van traditioneel café naar hippe horecagelegenheid
Bij Heijmans Timmerwerken hebben we de complete transformatie van Café de Hopbel aangepakt, om deze om te toveren naar een moderne en trendy horecagelegenheid, The Pub. In slechts een half jaar tijd hebben we het hele interieur vernieuwd en de structuur van het pand grondig aangepakt.

Grondige sloop en herstructurering
We begonnen met een volledige sloop: alle muren en kolommen werden verwijderd om ruimte te maken voor een open en uitnodigende indeling. Vervolgens installeerden we nieuwe stalen balken voor de noodzakelijke structurele steun. Dit creëerde een goede basis voor het nieuwe, frisse ontwerp.

Modern interieur voor The Pub
Het nieuwe interieur werd ontworpen met een hippe en moderne uitstraling, perfect passend bij het doel van The Pub; een gezellige huiskamer voor jong en oud in Schijndel. Onze vakmannen werkten nauw samen om elk detail tot in de perfectie af te werken, van de bar en zitgedeeltes tot de decoratieve elementen. Het resultaat is een eigentijdse knusse horecagelegenheid waar gasten graag samenkomen.

We zijn dan ook trots op dit soort projecten en pakken deze graag aan! Neem gerust een kijkje op onze projectpagina voor meer informatie over deze transformatie, maar ook andere projecten bekijk zelf of wij kunnen helpen met jouw bouw- of interieurproject. Voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek, bel of neem contact met ons op.

Details

Type
Interieur, herstructurering
Plaats
Schijndel
Neem contact op