bg pattern

Aanbouw en interieur - Modern landhuis

We hebben we een prachtig landhuis in Schijndel gemoderniseerd met een unieke combinatie van interieurverbeteringen en een prachtige aanbouw in de vorm van een serre.

Eikenhouten serre
De aanbouw bestaat uit een prachtige serre die volledig is gemaakt uit eikenhouten kolommen, liggers en een lichtstraat van eiken. Deze serre voegt niet alleen extra ruimte toe aan dit landhuis, maar zorgt ook voor ontzettend veel natuurlijk licht en een warme, uitnodigende sfeer. De moderne uitstraling van de serre wordt versterkt door een stijlvolle bar, compleet met tapinstallatie, wat het de ideale plek maakt voor ontspanning en entertainment.

Luxe maatwerk keuken
De keuken in dit landhuis is een mooi voorbeeld van luxe en maatwerk. Met een dik wit marmeren blad en een donkere keuken gecombineerd met lichte eiken elementen, biedt deze keuken een prachtige balans tussen modern design en natuurlijke warmte. Elk onderdeel van de keuken is op maat gemaakt zodat dit perfect aansluit bij de wensen van de chefkok die in dit huis woont.

Vakmanschap en precisie
Bij Heijmans Timmerwerken staan vakmanschap en precisie voorp in al onze projecten. Dit gemoderniseerde landhuis in Schijndel is daar geen uitzondering op. Elk detail, van de eikenhouten constructie van de serre tot de zorgvuldig getimmerde keuken, is met de grootste zorg en vakmanschapuitgevoerd. Ons team van ervaren vakmannen werkt nauw samen met de opdrachtgever om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Waarom Heijmans Timmerwerken?
Heijmans Timmerwerken biedt een compleet pakket aan diensten voor jouw interieur-, bouw- en renovatieprojecten. Of je nu op zoek bent naar een praktische aanbouw, een luxe maatwerk keuken, of een volledige interieurverbetering, wij hebben de expertise en gaan met veel plezier aan de slag om jouw wensen tot leven te brengen. Bezoek onze projectpagina om meer te weten te komen over onze werkwijze en om inspiratie op te doen voor jouw eigen project.

Contact opnemen met èèn van onze vakmannen? Dat kan! Bel met 06-54985661 of laat via onze contactpagina achter wanneer het jouw voorkeur heeft om een afspraak met ons te maken.

Details

Type
Aanbouw, interieur
Plaats
Schijndel
Neem contact op