bg pattern

Verbouw en renovatie klassieke woning

Bij Heijmans Timmerwerken mogen wij in deze gedateerde woonvilla de woonruimtes in een nieuw jasje steken. Dit project in Schijndel is een perfect voorbeeld van hoe we traditionele elementen combineren met hedendaagse ontwerpen. Van het vernieuwen van de houten trap tot het opknappen van verschillende woonruimtes op de begane grond en op de 1e verdieping.

Moderne ballustrade voor klassieke trap
Een van de aan te pakken onderdelen van dit renovatie- en verbouwproject is de transformatie van een oude houten trap. Door een nieuwe, op maat gemaakte balustrade toe te voegen, krijgen zowel de hal als de trap een moderne uitstraling. De combinatie van traditioneel houtwerk met een strakke, moderne afwerking zorgt voor een juiste balans tussen oud en nieuw, wat de stijl van dit huis enorm verbetert.

Verschillende ruimtes om aan te pakken
Dit project omvat de renovatie van verschillende ruimtes in het huis, elk met hun eigen unieke uitdagingen en oplossingen. Deze bouwfoto’s laten de voortgang van ons werk zien, waarbij te zien is hoe elke ruimte stap voor stap wordt aangepakt. Van het vervangen van oude kozijnen en deuren tot het installeren van moderne isolatie en dakbedekking, we zorgen ervoor dat elk onderdeel van de verbouwing bijdraagt aan het comfort en de waarde van de woning.

Kwaliteit en vakmanschap tot op de millimeter
Bij Heijmans Timmerwerken zijn we trots om hoogwaardige renovaties te leveren die voldoen aan de hoogste eisen van vakmanschap in onze timmerbranche. Onze ervaren timmerlieden en bouwspecialisten werken nauw samen met de opdrachtgever om ervoor te zorgen dat de renovatie perfect aansluit bij hun wensen en verwachtingen. Neem contact met ons op als je hierover graag meer informatie ontvangt.

Details

Type
Verbouw, renovatie
Plaats
Schijndel
Jaar
2024
Neem contact op