bg pattern

Nieuwbouw luxe tweekapper

Luxe overkapping en maatwerk interieur
Bij deze familie in Schijndel hebben we een project gerealiseerd dat perfect laat zien wat wij kunnen betekenen op het gebied van nieuwbouw, aanbouw en interieur. Van een stijlvolle overkapping met eikenhouten elementen tot een op maat gemaakte keuken en badkamer, elk detail is met precisie en vakmanschap afgewerkt.

Overkapping: het verlengstuk van de woning
De overkapping is een prachtig verlengstuk van de woning geworden, gemaakt van eikenhouten kolommen en een volledig eiken frame. De zwarte bekleding aan de linkerzijde verbergt twee deuren: één naar een douche en toilet en één naar een technische ruimte. Deze verborgen deuren zorgen voor een strak en naadloos ontwerp. De overkapping zelf is ingericht als loungegedeelte en is afgewerkt met glazen puien, een bar en een natuurstenen vloer, wat het maakt tot een luxe en comfortabele buitenruimte.

Maatwerk interieur
Binnen in de woning hebben we verschillende maatwerkoplossingen gemaakt. Een op maat gemaakte tv-kast met twee verzonken verborgen deuren zorgt voor een opgeruimd en stijlvol interieur. Aan de andere kant bevindt zich een garderobekast in de hal, die opgaat in het ontwerp van de ruimte. De keuken, voorzien van een composiet natuurstenen blad en een op kleur gespoten houtnerf eiken keuken, is uitgerust met hoogwaardige apparatuur.

Hoogwaardige materialen in de badkamer
De badkamer is voorzien van een op maat gemaakt badmeubel met een verdiepte goot en een praktische indeling. Dit maatwerkmeubel combineert functionaliteit met een mooie uitstraling in de badkamer. De keuze voor hoogwaardige materialen en de zorgvuldige afwerking zorgen ervoor dat elke ruimte in het huis niet alleen mooi, maar ook duurzaam en praktisch is.

Precisie bij Heijmans Timmerwerken
Bij Heijmans Timmerwerken gaan we altijd voor het hoogst haalbare als het gaat om precisie. Dat begint bij het inmeten en eindigt bij de installatie of afwerking van bijvoorbeeld het interieurmeubel. Bij dit project in Schijndel vind je de precisie zeker terug en klopt het tot in het detail, van de robuuste eikenhouten overkapping tot de verfijnde maatwerkmeubels binnenin de woning. Elk onderdeel van deze nieuwbouw is zorgvuldig gepland en uitgevoerd en in overleg met de klant. Wij staan voor van korte lijntjes en heldere communicatie.

Nieuwbouw en interieur op maat
Bezoek onze projectpagina voor meer informatie en om te zien hoe Heijmans Timmerwerken je kan helpen met jouw nieuwbouw, interieur- of verbouwingsplannen. Neem gerust eens contact met ons op voor een afspraak bij ons in de showroom of vul ons contactformulier met je wensen. We komen hier snel bij je op terug.

Details

Type
Nieuwbouw
Plaats
Schijndel
Neem contact op