bg pattern

Aanbouw, Verbouw en Interieur - Luxe tweekapper

Bij Heijmans Timmerwerken hebben we een uitdagend project afgerond in Sint-Oedenrode, waarbij we een gedateerde twee-onder-een-kapwoning compleet hebben vernieuwd. Dit project, onder de deskundige leiding van Woudstra Architecten en Ava Interieurs, omvatte alles van het slopen van oude structuren tot het bouwen van nieuwe ruimtes en het ontwerpen van een stijlvol interieur. Met betrouwbare partners en vakmanschap van Heijmans Timmerwerken hebben we een prachtig eindresultaat neergezet dat voldoet aan de wensen van de bewoners.

Totaalrenovatie – Van badkamer & kantoor tot keuken & Toilet
Het project begon met de renovatie van de badkamer, keuken en toilet, die allen gedateerd waren. Woudstra Architecten verzorgde de tekeningen en Ava Interieurs ontwierp het interieur, inclusief kasten, inloopkasten, keuken en badmeubel. De renovatie bracht een frisse, moderne uitstraling naar de woning, waarbij elk detail zorgvuldig werd gepland en uitgevoerd.

Uitbreiding en aanbouw voor optimaal woongenot
Naast de renovatie hebben we de woonkamer en keuken vergroot, waardoor er meer leefruimte ontstond. Aansluitend werd een aanbouw gerealiseerd voor een kantoor, met daarachter een overkapping die zorgt voor een naadloze overgang naar de tuin. De bewoners wilden ruime, open ruimtes die optimaal woongenot bieden in relatie tot de tuin, en dat is precies wat we hebben bereikt en waar me met veel plezier aan gewerkt hebben.

Betrouwbare partners
Het project omvatte alles; van het slopen van oude structuren tot het ophangen van nieuwe elementen en het leggen van staal voor de constructie. We werkten samen met betrouwbare partners zoals Van Hout Stucwerken voor het stucwerk, De Bruin Installatie voor loodgieterswerk en RS Elektro voor elektrische installaties. Het volledige projectmanagement, constructie- en timmerwerk van deze verbouw, nieuwbouw, aanbouw en interieur werd door ons uitgevoerd.

Waarom kiezen voor Heijmans Timmerwerken?
Wij staan voor betrouwbaarheid in hoogwaardige bouw- en renovatieprojecten maar ook voor kleinere interieurprojecten. We zijn klein genoeg om goed naar de klant te kunnen luisteren en groot genoeg om kwaliteit af te leveren! Dit project in Sint-Oedenrode laat onze ervaring en vakkundigheid zien als het gaat om complexere en gedetailleerde bouwprojecten. Van de eerste schetsen tot de uiteindelijke oplevering, wij bieden een volledig pakket aan diensten. Je mag zelf beoordelen of jij jouw bouw- of interieurproject aan ons uit handen wil geven!

Maak een afspraak via ons contactformulier en kom eens op de koffie! Dan kunnen we samen kijken naar je wensen en bespreken we al jouw renovatie- of verbouwingsplannen.

Details

Type
Aanbouw, verbouw, interieur
Plaats
Sint-Oedenrode
Jaar
2024
Neem contact op