bg pattern

Interieur - Moderne gezinswoning

Bij Heijmans Timmerwerken hebben we een prachtig interieurproject in Sint-Oedenrode gerealiseerd, waarbij we nauw hebben samengewerkt met de huisloodgieter De Bruin Installatie. Dit project is een perfect voorbeeld van onze expertise in maatwerk interieur, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Van het eerste idee tot het eindresultaat, hebben we elk detail zorgvuldig uitgewerkt en uitgevoerd.

Maatwerk keuken met verrassende deuren
In de keuken hebben we een innovatief ontwerp toegepast waarbij drie deuren zijn geïntegreerd in het keukenmeubilair. Deze verborgen deuren geven toegang tot een speelruimte, een werkruimte en een grote opbergkast, zonder afbreuk te doen aan het strakke en stijlvolle uiterlijk van de keuken. De klant heeft gekozen voor een marmerlook en hoogwaardige inbouwapparatuur om een luxe uitstraling te creëren. Het interieurontwerp is volledig door ons getekend en getimmerd, waarbij we de wensen van de klant centraal hebben gesteld.

Complete badkamerinrichting en losse interieuritems
Boven hebben we een op maat gemaakt badmeubel ontworpen en gemonteerd, inclusief diverse losse interieuritems die perfect bij het geheel passen. De badkamer is voorzien van schuifdeuren voor een moderne en ruimtebesparende oplossing. Dit project illustreert onze aanpak van A tot Z: van de eerste ideeën en het ontwerp op tekening, tot het maken in onze werkplaats en de uiteindelijke montage op locatie. Alles in nauwe samenwerking met De Bruin Installatie, zodat ook het loodgieterswerk naadloos aansluit op het interieur.

Waarom kiezen voor Heijmans Timmerwerken?
Heijmans Timmerwerken biedt maatwerk oplossingen die ècht aansluiten op jouw wensen en behoeften. Dit interieurproject in Sint-Oedenrode laat zien hoe wij van een idee een realiteit maken, tot op de milimeter nauwkeurig. Door samen te werken met onze betrouwbare partners zoals De Bruin Installatie, staan wij garant voor goed uitgevoerd project met als resultaat een tevreden klant. Wij staan voor een goed eindresultaat. Als de klant blij is, dan zijn wij dat ook.

Bezoek onze projectpagina voor meer informatie over dit en andere mooie projecten die we hebben gemaakt. Ontdek & bepaal zelf hoe Heijmans Timmerwerken jouw interieur wensen kan realiseren, van ontwerp tot uitvoering.

Details

Type
Renovatie, verbouw
Plaats
Sint-Oedenrode
Jaar
2024
Neem contact op