bg pattern

Maatwerk vakkenkast met LED-verlichting

Ook van een interieurproject zoals deze vakkenkast worden wij razend enthousiast. Uiteraard ingemeten met precisie zodat het past tot op de milimeter en helemaal volgens de laatste trends. Een project waarbij we kunnen stellen dat ons vakmanschap en maatwerk prima samenkomen met de interieurwens van de klant. Met veel LED verlichting komt deze vakkenkast ’s avonds nog meer tot leven en is het een ware eyecatcher voor dit moderne interieur.

Interieur ontwerp op maat gemaakt Bij Heijmans Timmerwerken geloven we in het creëren van unieke en functionele oplossingen die perfect passen bij jouw nieuwbouwproject. Onze vakkenkast met LED-verlichting is daar een perfect voorbeeld van. Met een doordacht ontwerp en hoogwaardige materialen maken we een statement in jouw interieur.

Geïntegreerde ombouw voor een naadloze overgang

Deze vakkenkast is niet zomaar een meubelstuk; het is een wezenlijk onderdeel van de woonruimte geworden. Met een slim ontwerp is er een ombouw van de vakkenkast rond een doorgang naar de hal en trap gemaakt, waardoor er een naadloze overgang ontstaat tussen verschillende ruimtes. De glazen deur biedt niet alleen een visueel aspect, maar zorgt ook voor een gevoel van ruimte en openheid.

Taatsdeur en designtrap
Achter de vakkenkast, door de glazen taatsdeur zie je een prachtige designtrap, die de aandacht trekt en terecht. Met oog voor detail hebben we ervoor gezorgd dat de trap naadloos opgaat in het interieur, waardoor een mooi geheel ontstaat.

Van vloer tot plafond: maatwerk uit onze werkplaats
Deze vakkenkast is geen standaardmeubel, maar een op maat gemaakt pronkstuk dat van vloer tot plafond reikt en de gehele breedte van de ruimte beslaat. In onze werkplaats hebben we met passie en precisie gewerkt aan elk detail, zodat de kast perfect past bij de wensen van de bewoners.

Vakmannen op locatie
Na zorgvuldige voorbereiding hebben we de vakkenkast met LED-verlichting op locatie geplaatst, waarbij we uiteraard altijd gaan voor een vlekkeloze installatie en afwerking. Ons vakmanschap stopt niet bij het ontwerp; we zorgen ervoor dat elk element van jouw (nieuwbouw)woning tot in de puntjes wordt verzorgd.

Meer dan alleen een vakkenkast:
Naast deze maatwerk vakkenkast bieden we bij Heijmans Timmerwerken een volledig pakket aan diensten voor interieur- en bouwprojecten. Denk aan een verbouwing, renovatie, verduurzaming of aanbouw van je huidige woning. Van ontwerp en constructie tot afwerking en installatie, wij zijn jouw partner in het maken van jouw woonwensen.

Van ontwerp tot plaatsing, wij zorgen ervoor dat jouw huis tot in de kleinste details voldoet aan al de wensen die jij bij ons neerlegt.