bg pattern

Aanbouw voor meer leefruimte - Moderne vrijstaande woning

Dit recente project in Schijndel is een mooi voorbeeld van hoe we moderne materialen en technieken combineren om een stijlvolle en functionele uitbreiding te creëren. Deze nieuwe aanbouw, uitgevoerd met Red Cedar hout, vormt een ruime uitbreiding van de woning, met een focus op duurzaamheid en een praktische ruimte.

Uitgebreide en functionele leefruimte
Voor deze aanbouw hebben we een laagbouw van 2,40 meter naar 3,00 meter verhoogd, waardoor er een ruime en open leefruimte is ontstaan. De nieuwe kozijnen en entreedeuren zorgen voor een strakke en moderne uitstraling, terwijl de buitengevel betimmering met Red Cedar hout een natuurlijke en warme sfeer geeft. Een van de hoogtepunten van deze aanbouw is de keuken, een indrukwekkende lange wand van 11 meter inclusief een centraal eiland, uitgerust met hoogwaardige apparatuur.

Overgang van binnen naar buiten
Een van de meest opvallende kenmerken van deze aanbouw is de aluminium schuifpui die vanaf het zwembad een panoramisch uitzicht biedt. Met een breedte van 11 meter en een hoogte van 3 meter zorgt deze schuifpui voor een prachtige overgang tussen binnen- en buitenruimtes, waardoor er een gevoel van verbinding met de tuin ontstaat. Dit ontwerp zorgt ook voor de grootste natuurlijke lichtinval die hier mogelijk is.

Robuuste constructie met moderne afwerking
De constructie van deze aanbouw is gebaseerd op een stalen skelet, gecombineerd met een houten balklaag en een gipsplafond, wat zorgt voor een stevige en duurzame structuur. Deze combinatie van materialen biedt zowel de nodige sterkte als de flexibiliteit om aan de ontwerpeisen te voldoen. Door de keuze voor hoogwaardige materialen en preciese afwerking, zijn we in overleg met de bewoners gegaan voor een lange levensduur en minimaal onderhoud.

Meer ruimte betekent meer comfort
Deze aanbouw is niet alleen een stijlvolle verbetering, maar biedt ook praktische voordelen. Met een grotere leefruimte kunnen de bewoners genieten van meer comfort en flexibiliteit in hun dagelijkse leven. Of het nu gaat om een gezellige familiemaaltijd in de ruime keuken of het organiseren van een zomerse barbecue bij het zwembad, deze aanbouw biedt talloze mogelijkheden voor een verbeterd woongenot.

Ontdek onze projecten
Benieuwd naar meer van onze projecten? Bezoek onze projectpagina voor een greep uit onze afgeronde en lopende projecten bekijk zelf of Heijmans Timmerwerken past bij jouw woonprojecten. Wij zijn uiteraard met veel plezier jouw partner in timmerwerken. Van idee tot ontwerp, van indeling tot afwerking. Neem gerust contact met ons op om een persoonlijk gesprek te voeren en advies in te winnen.

Details

Type
Aanbouw
Plaats
Schijndel
Neem contact op