bg pattern

Jaren 30 woning met moderne uitbouw

Deze indrukwekkende aanbouw hebben wij wederom in Rosmalen gemaakt en wordt gekenmerkt door stijlvolle Red Cedar hout latten. Deze houtsoort is zorgvuldig gekozen voor zijn duurzaamheid en stijlvolle looks. Het unieke patroon in de hoeken, waar de latten samenkomen, geeft deze aanbouw een verfijnde uitstraling.

Uitbreiding van de keuken en meer
Deze aanbouw betekent een aanzienlijke verruiming van de keuken, compleet met een buitenkeuken en een loungegedeelte. Dit ontwerp zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes, waardoor er een veelzijdige leefomgeving ontstaat.

Een opvallend item in dit project is de betonnen trap, die door Heijmans is uitgetekend en geplaatst. Deze trap voegt een robuuste en moderne touch toe aan het geheel.

Tot in de puntjes verzorgd
Van het ontwerp tot de uiteindelijke afwerking, dit project laat zien hoe wij bij Heijmans Timmerwerken graag streven naar perfectie. Onze vakmensen hebben ervoor gezorgd dat elk element, van de Red Cedar latten tot de betonnen trap, schitterend samenkomt om een prachtig eindresultaat te creëren.

Bezoek onze projectpagina voor meer informatie over dit en andere projecten. Laat je er door inspireren laat het ons weten als jij klaar voor een bak koffie bent.

Details

Type
Aanbouw
Plaats
Rosmalen
Neem contact op