bg pattern

Horeca interieur inrichting - Cafetaria

Snel en efficiënt: renovatie van Cafetaria ’t Vinkse
Bij Heijmans Timmerwerken begrijpen we hoe belangrijk het is voor horecagelegenheden om snel weer operationeel te zijn na een verbouwing of renovatie. Onlangs hebben we met veel plezier gewerkt aan de renovatie van Cafetaria ’t Vinkse in Schijndel, waarbij we in recordtijd een complete transformatie hebben gerealiseerd.

Een vlotte make-over
Op maandagochtend begonnen we met de volledige sloop van de oude bakplaten en vitrines. Dankzij onze efficiënte aanpak konden we dezelfde middag nog de nieuwe balie en vitrine installeren. Op dinsdag hebben we alle afwerk-timmerwerkzaamheden afgerond, waardoor het interieur een frisse en moderne uitstraling kreeg. Op woensdag was het cafetaria weer klaar voor gebruik….al met al een vlotte make-over.

Wij bieden speciaal voor horecazaken snelle oplossingen met de kwaliteit zoals je van ons gewend bent. Snelheid vanwege de tijdsdruk die er voor veel horecazaken achter zit. Of het nu gaat om een volledige renovatie of een kleine aanpassing, wij zorgen ervoor dat jouw zaak snel weer up and running is. Bekijk onze projectpagina voor meer voorbeelden van ons werk en bekijk wat wij voor jouw horecabedrijf kunnen betekenen.

Details

Type
Interieur, renovatie
Plaats
Schijndel
Neem contact op