bg pattern

Renovatie voor de toekomst - Snackroom

Renovatie voor toekomstige uitbreiding
Bij Heijmans Timmerwerken nemen we elke uitdaging graag aan, juist als het gaat om het renoveren en verbeteren van horecagelegenheden. Een recent project was de volledige dakrenovatie van Snackroom Van den Akker in Schijndel, waar we samenwerkten met onderaannemer Aa-Dak om een stevige basis te leggen voor toekomstige uitbreidingen.

Complete dakrenovatie
We begonnen met het laten plaatsen van een steiger en haalden vervolgens het dak en de schoorsteen eraf tot de eerste verdieping. Dit creëert de mogelijkheid om in de toekomst een extra slaapkamer te realiseren. Het nieuwe dak werd zorgvuldig geplaatst, inclusief nieuwe dakgoten en een dakraam aan de achterzijde, wat de functionaliteit en de uitstraling van het pand aanzienlijk verbeterd.

Bij Heijmans Timmerwerken zorgen we voor een goede samenwerking met onze partners om topresultaten te kunnen leveren. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een grootschalige verbouwing, wij hebben de ervaring en expertise in huis om jouw horecagelegenheid naar een hoger niveau te tillen. Bekijk onze projectpagina voor meer details over dit en andere projecten, of neem gerust eens contact met ons op voor een persoonlijke adviesgesprek.

Details

Type
Renovatie
Plaats
Schijndel
Neem contact op