bg pattern

Jaren 70 woning; metamorfose door renovatie èn verduurzaming

In Schijndel hebben wij een prachtige jaren 70 woning grondig mogen renoveren en verduurzamen. Dit project, in samenwerking met onze vaste partner Woudstra Architecten, heeft de woning een eigentijdse en frisse uitstraling gegeven. Bekijk eens hoe we deze gedateerde woning hebben getransformeerd met strakke lijnen en hoogwaardig vakmanschap.

Houtaccenten voor een vernieuwd gevelbeeld
Bij deze renovatie hebben we bijzondere aandacht besteed aan de buitenkant van de woning. De strakke dakpannen en overstekken langs de gevel geven de woning een moderne uitstraling. Grote dakkapellen voorzien van onderhoudsarme Trespa houten kozijnen en natuursteen-look gevelbekleding met houtnerf zorgen voor een stijlvol en duurzaam resultaat. Deze materialen zijn gekozen voor praktische waarde en duurzaamheid, wat bijdraagt aan een onderhoudsvriendelijke woning.

Maatwerk interieur en luxe details
Binnenin de woning hebben we veel aandacht besteed aan maatwerk interieur. Een op maat gemaakte tv-kast waarin de tv onzichtbaar kan wegzakken, zorgt voor een strak en opgeruimd interieur. Het badmeubel, voorzien van ledverlichting en een natuurstenen blad met onzichtbare goot, voegt luxe toe aan de badkamer. Daarnaast hebben we een grote inloopkast gerealiseerd, volledig afgestemd op de wensen van de bewoners. Deze maatwerkoplossingen dragen bij aan een functioneel en stijlvol interieur.

Wij leveren resultaat door vakwerk
Bij Heijmans Timmerwerken staat vakmanschap voorop. Dit project in Schijndel is een mooi voorbeeld van hoe we door middel van gedetailleerd timmerwerk en hoogwaardige materialen een woning kunnen transformeren. Van de keuze voor duurzame, moderne materialen tot de zorgvuldige afwerking van maatwerk meubels, elk onderdeel van deze renovatie is met precisie uitgevoerd.

Kwaliteit met Heijmans Timmerwerken
Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je renovatie- of verbouwingsproject, ben je bij Heijmans Timmerwerken aan het juiste adres. De combinatie van ons ervaring, vakkundigheid en samenwerking met betrouwbare partners zoals Woudstra Architecten garanderen een resultaat dat aan je verwachtingen voldoet. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw woning kunnen transformeren.

Bezoek onze projectpagina voor meerdere projecten die op dit moment lopen of die we afgerond hebben. Ontdek & bepaal zelf hoe Heijmans Timmerwerken jouw bouw- of interieurwensen kan realiseren, van ontwerp tot uitvoering.

Details

Type
Renovatie, verduurzaming
Plaats
Schijndel
Jaar
2022-2023
Neem contact op